Valutor:

Frakt & Retur

Leverans
 Objekt ska sänds 2-3 dagar efter mottagen beställning. I allmänhet kan det ta ca 3-10 arbetsdagar för leverans, beroende på de olika leverans innebär att du väljer. Observera att vissa beställningar går igenom vår bedrägeri kontroll avdelning. Om din beställning är vald, kommer du att meddelas och din order kan fördröjas med ytterligare 3 arbetsdagar. Vi är inte ansvariga för fel eller obeställbara adresser. Please ser till att din sändnings att tilltala är korrekt och levereras.
  Orderspårning
 Det ger oss möjlighet att spåra din order på ett musklick. När transporten är bekräftad, kommer du att få ett referensnummer i din e-post. Detta utesluter inte möjligheten att våra produkter kan ta slut i lager i vårt lokala lager. I detta fall förbehåller vi oss rätten att frakta varor från Hong Kong utan några extra kostnader.
  Vad kommer jag att debiteras för frakt?
 Frakt och hantering varierar kraftigt beroende på värdet av de material och hantverk av verket och dess sista transporten destination. De fraktkostnader är tydligt skrivit i varje punkt beskrivning och är inte förhandlingsbara. Vänligen beakta detta vid beställning.
  Hur spårar jag min leverans?
 Vi skickar ditt köp före slutet av nästa arbetsdag efter att du har checkat ut. Vi skulle vilja skicka ett e-postmeddelande med tracking nummer så att du kan kontrollera förloppet på din leverans på operatörens webbplats.
  Vad händer om jag inte får min leverans?
 Det kan ta upp till 10 dagar för det objekt som ska levereras. Om det fortfarande inte kommer fram, ber vi anländer genom att klicka på "Kontakta oss"-knappen på hemsidan. Vi kommer att svara så fort som möjligt.
  Hur sänder jag objekt till en annan adress?
 Under vår kassan, ange var du vill ditt köp levereras. Det kan skilja sig från din faktureringsadress på kreditkortet. Du kan ange en adress fartyg.
  Returer
  www.bruinfanalliance.com din fulla belåtenhet är vår högsta prioritet för långsiktiga affärer mellan oss, vi erbjuder den avkastning och instruktioner priser. Innan du vill returnera varan, kontakta oss via e-post för att diskutera problemet du har först. För det mesta kan vi lösa problemet genom att ge teknisk support och du behöver inte skicka något tillbaka.
 Byta
 Inom 30 dagar (från den dag produkterna mottogs), om du hittar de produkter du väljer är inte tillfredsställande när det gäller färg eller storlek, kan den returneras och ersättas med följande villkor. Du måste skicka oss produkterna i originalförpackningen (du betalar frakten). Produkterna bör inte ha använts (förutom tryout). När vi får som skickats tillbaka intakt, kommer vi ersätta den med nya och skicka dem tillbaka till dig. De fraktkostnader för den ersatta produkter som vi levererar du bör också tas ut av er. Innan du skickar objekten för utbyte, vänligen överföring, den extra fraktkostnaden för att vända tillbaka de ersatta objekt från oss först. Så snart betalningen är klar kommer vi att ersätta de objekt som skickas från dig.
  Återbetalning
 Vi gärna tar tillbaka eller byta alla varor som mottagits med originalförpackningen inom 30 dagar efter köpet (Från den dag produkterna mottogs, Observera att www.bruinfanalliance.com är inte ansvariga för återgång sändnings kostar.) Om du hittar produkter med kvalitetsproblem (icke-mänskliga faktorer eller icke-resistent yttre skador), kan den returneras och bytas ut. Du måste skicka oss produkterna i originalförpackningen. När vi får som skickats tillbaka intakt, kommer vi ersätta den med nya och skicka dem tillbaka till dig igen. Vi kommer att betala frakt avgifter för den ersatta produkter som vi levererar till dig. (Notera:. "Vår professionella kvalitetskontroll som ger en slutlig dom om huruvida kvaliteten orsakas av personliga faktorer eller icke-resistent yttre skador inköpta produkter inte kommer att repareras, bytas eller returneras gratis om dess problem kvalitet är orsakade av mänskliga faktorer eller onödigt skador.)
  Avkastning och partiell återbetalning
 Vår webbplats kan inte ge en full återbetalning för icke-kvalitet problem såsom:
 
 "Produkten ser inte ut som de i bilden."
 "Produkten är inte vad jag tror det ska vara."
 
 I 7 dagar (från den dag produkterna mottogs), om du begär att returnera köpta varor på grund av de skäl som ovan, måste du skicka tillbaka till oss produkterna i originalförpackningen (du betalar frakten). När vi får som skickats tillbaka intakt, förutom frakten, tillämpar vi en 15% utsättning avgift baserad på den totala mängden av order och ge dig en partiell återbetalning.

tillbaka